JEUGDSCHAAK BIJ PHILIDOR

Elke dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur is er schaken voor de jeugd in zalencentrum Pryas, het Sportservicecentrum Kalverdijkje 77c, naast het zwembad Kalverdijkje. Van 18.30 uur tot 19.00 wordt er lesgegeven. Hierbij maken wij gebruik van de stappenmethode van van Wijgerden en Brunia. Deze succesvolle methode wordt in Nederland veel gebruikt en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Na de les wordt er van 19.00 uur tot 19.45 uur een partij voor de interne competitie van de jeugd gespeeld. Wanneer kinderen voor het eerst bij ons op de club komen, kunnen ze een aantal keren vrijblijvend meedoen en daarna kunnen ze beslissen of ze wel of niet lid willen worden. De kosten van het lidmaatschap bedragen voor de jeugd 50 euro voor een heel seizoen. Hiervoor krijgt het jeugdlid tevens een stappenwerkboekje en aan het einde van het seizoen wordt er een (stappen) examen afgenomen, waarbij een diploma kan worden behaald.

De jeugdafdeling wordt geleid door enkele jeugdleiders van wie ondergetekende in het bezit is van het jeugdleidersdiploma van de KNSB. Wanneer u nog meer informatie wilt hebben kunt u mij altijd mailen of bellen Het seizoen eindigt eind mei. Begin september beginnen we weer.

Hier meer informatie over wat er allemaal te doen is..

Migchiel de Jong, jeugdleider van Philidor
Telefoon 058 - 216 1631 E-mail zie contact