Interne beker 2020/2021

De interne beker van Philidor 1847 is een afvaltoernooi waaraan alle leden kunnen meedoen. Het sterkteverschil wordt gecompenseerd door verschil in bedenktijd, zie reglement hieronder.

Voor het toernooi 2020 / 2021 zijn de volgende mensen ingeschreven:

Migchiel De Jong
Harmen Visscher
Eddie Scholl
Amir Nicolai
Gerard Baars
Leandro Slagboom
Maarten Etmans
Erik Kruit
Kees van Straten
Wiebe Fraanje
Leo van Maanen
Wim van Zeijl
Frederik Verf
Derk Stegeman
Jeppe van Bon
Jan Hania
Eelke Heidinga
Jacques Malschaert
Richard Dijkhoff
Osama Arabi
Catharinus Mulder
Auke Van der Heide
Sipke de schiffaert

 

de partijen voor de interne beker worden tijdens de laddercompetitie gespeeld. De spelers spreken zelf een datum af en geven dat door aan de WL. Er zijn 5 ronden. De loting voor de eerste twee ronden is eind september. De eerste ronde is in oktober, de tweede in november.

A: Ratingverschil minder dan 100 punten.
Elke speler heeft 1,5 uur bedenktijd. Spelen tot de vlag valt. Bij remise met verwisselende kleur een partij snelschaken. 5 minuten per persoon voor de gehele partij. Wordt deze partij ook remise, dan wint de speler met de laagste rating.

B: Ratingverschil 100 tot 250 punten.
Laagste rating 2 uren bedenktijd. Hoogste rating 1 uur bedenktijd. Spelen tot de vlag valt. Bij remise wint de speler met de laagste rating.

C: Ratingverschil 250 tot 400 punten.
Laagste rating 2 uren bedenktijd. Hoogste rating 30 minuten bedenktijd. Spelen tot de vlag valt. Bij remise wint de speler met de laagste rating.

D: Ratingverschil meer dan 399 punten.
Laagste rating 2 uren bedenktijd. Hoogste rating 15 minuten bedenktijd. Spelen tot de vlag valt. Bij remise wint de speler met de laagste rating.

Als rating geldt de meest recente op de KNSB-site gepubliceerde rating.