K.S.C. PHILIDOR 1847

Organisatie 7 september 2020

Elke dinsdag wordt er gespeeld voor de interne competitie, de laddercompetitie. Er wordt gespeeld volgens het Keizersysteem. Een uitleg hiervan en van het speeltempo etc. is te vinden op de pagina  reglementen (ook te vinden in het menu onder reglementen). De vast deelnemers aan de ladder worden elke maandagavond ingedeeld. De indeling wordt gepubliceerd op […]

Elke dinsdag wordt er gespeeld voor de interne competitie, de laddercompetitie. Er wordt gespeeld volgens het Keizersysteem. Een uitleg hiervan en van het speeltempo etc. is te vinden op de pagina  reglementen (ook te vinden in het menu onder reglementen).

De vast deelnemers aan de ladder worden elke maandagavond ingedeeld. De indeling wordt gepubliceerd op de website en op de homepage verschijnt een bericht dat de indeling beschikbaar is.

Als iemand onverhoopt verhinderd is (of als een niet-vaste deelnemers verhoopt wil meespelen) dit graag doorgeven aan de wedstrijdleider voor maandag 19 uur.

Contactgegevens wedstrijdleider:

Wedstrijdleider Harmen Visscher wedstrijdleider@philidor1847.nl 06 – 1900 8610

 

Uitslagen en standen worden binnen enkele dagen gepubliceerd middels een bericht op de homepage. Als er van een ronde een verslag gemaakt wordt, wordt dit toegevoegd aan het bericht met uitslagen en standen. In de titel wordt aangegeven dat er een verslag is toegevoegd.

Oude verslagen / uitslagen / standen zijn terug te lezen via menu – competitie – ladder 2020/2021  (dat is deze pagina.)