K.S.C. PHILIDOR 1847

Activiteit jeugdsponsoractie Poiesz

Op zaterdag 3 maart mocht Philidor een activiteit verzorgen in de Poiesz in het kader van de jeugdsponsoractie 2018. Het is heel belangrijk dat Philidor aan deze actie meedoet, want aan het einde van de actie verdient de jeugd een cheque met een mooi bedrag, dat ook ten goede komt aan de jeugd!

 Vanaf 10:00 uur stonden jeugdleider Migchiel, jeugdlid Adam met zijn moeder en de schaaktweeling Lize en Lieke met hun moeder Liesbet klaar bij de Poiesz in de Wilgenstraat. We gingen vers gebakken, met roomboter gevulde koeken verkopen. Ook moesten we dat publiek proberen te overtuigen om de verdiende munten in de buis van onze schaakclub te stoppen! Dat ging natuurlijk vanzelf toen Adam en de tweeling hun charmes in gingen zetten. Al gauw hadden we een grote voorsprong op de munten van de andere deelnemers. Tijdens de actie kregen we nog een bezoek van Leo van Maanen, onze secretaris. Ook Marthijn en zijn moeder Marrit zijn langs geweest om ons met maar liefst 46 munten te spekken! Het was een mooie dag en de koeken smaakten goed! 

foto’s volgen en meer is te vinden op de facebooksite van Philidor.

 

Geef een reactie