Beste leden,

 

Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de stand van zaken betreffende het schaken in het algemeen en bij Philidor in het bijzonder. Het belangrijkste onderwerp blijft natuurlijk de corona-crisis. Daartoe treffen jullie drie bijlagen aan:

Op 1 september starten we met de ALV, en een week later start de interne competitie. Wij gaan ons houden aan de voorschriften van de schaakbond; we hebben overleg gevoerd met de zaaleigenaren van Enzo  en zien geen beletsel om in september weer te starten. Zie de bijlagen voor de algemene richtlijnen, de schaakrichtlijnen en hoe we dat bij Philidor gaan aanpakken.

Zijn er vragen, opmerkingen, verbeteringen, wil je iets melden over de in- of externe competities; we horen het graag.

We wensen iedereen een mooie vakantietijd en we hopen elkaar weer te ontmoeten op de jaarvergadering.

Het bestuur.