Nu de (meeste) interne competities stilliggen en onlineactiviteiten niet voor iedereen hetzelfde plezier geven, organiseert Schaakwoude in de wintermaanden de Schaakwoude Midwintercup! Deze Schaakwoude Midwintercup is bedoeld voor leden van de clubs uit Fryslân, maar ook andere spelers zijn van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De Schaakwoude Midwintercup is een online knock-outtoernooi op Lichess. De afvallers vanuit het knock-outtoernooi worden daarna in poules ingedeeld. Zo speelt iedereen minimaal 4 matches (8 partijen).

Meer informatie is te vinden op onze website bij het kopje midwintercup of via onderstaande link:

www.schaakwoude.nl/midwintercup/

Het inschrijfformulier is te vinden de website of via de onderstaande link. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 7 december, maar mocht dit problemen opleveren neem dan even contact op.

Inschrijfformulier

 

De spelers maken dus onderling een afspraak over op welke dag ze de match willen spelen, dit maakt het toernooi flexibel.

Een match is vaak ook snel afgerond, dit omdat er twee partijen met een tempo 10 minuten + 2 seconden increment gespeeld worden en eventueel nog beslissingspartijen.

Maar alle informatie is dus te vinden op de website www.schaakwoude.nl.

Hopelijk zie ik jouw naam of die van een clubgenoot op de deelnemerslijst verschijnen.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronald van der Veen

Schaakwoude