K.S.C. PHILIDOR 1847

Schaakteam Philidor1847 op Lichess.org/com

Aan alle Philidorleden

Gisteren heb ik op Lichess een teampagina “Philidor1847” aangemaakt. Dit is voornamelijk bedoeld voor de jeugd om toernooien te organiseren. Het lijkt me echter ook leuk toernooien voor de senioren te organiseren. Bij voldoende animo kom ik met een voorstel. Ik roep dus alle leden op om lid te worden van team Philidor1847! Het is geheel vrijblijvend: als je lid bent, hoef je niet per se mee te doen aan een toernooi dat georganiseerd wordt.

Hoe wordt je lid? Allereerst dient er een Lichess-account aangemaakt te worden, dit is gratis! De website is www.Lichess.org/com

Handig is om de Nederlandse versie te hanteren, dat is eenvoudig met de instellingen te regelen. Om dan lid te worden van het team Philidor1847, moet je onder het kopje “gemeenschap” = community  teams kiezen, dan krijg je de optie “alle teams” en dan kan je met de zoekfunctie zoeken naar team Philidor1847. Daar is een wachtwoord voor nodig. Dat is “schaakmat”

Dat is eigenlijk alles! Wanneer er dus voldoende animo is dan wil ik bijvoorbeeld elke dinsdag van 20:00 uur tot ? (zeg 21:00 uur) een online toernooi op Lichess houden, dus meld je aan!!

Migchiel de Jong

Geef een antwoord