K.S.C. PHILIDOR 1847

Website 2022

Door Erik Sparenberg

1 september 2017 zijn we met de website overgestapt op WordPress om de website te moderniseren. ik heb toen een thema voor de website gekregen van een goede vriend van mij op chess.com die gaat onder de spelersnaam “Lakituba”
waar Marcel Vermaat de website begonnen is, en Eelke Heidinga de website vervolgens jaren bijgehouden is de website vanaf 2017 een gezamenlijke onderneming geworden, waar Eelke de content deed, en ik zelf de techniek voor mij nam.

Het plan voor 2022 is om de website van grond af aan opnieuw op te bouwen, en zoals je kunt zien heb ik de eerste stap zojuist gezet. een nieuw thema dat nu door ons zelf gebouwd word. idee-en en/of hulp hoor ik graag via whatsapp 0643259366

En natuurlijk een hele fijne kerst iedereen!

One comment on "Website 2022"

Geef een antwoord